S.C. Maramold S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1996 şi este reprezentanta fabricii de porţelan Apulum Alba-Iulia,cel mai mare producător de porţelan din România.

Obiectivul nostru este satisfacerea cerinţelor clienţilor şi aprovizionarea acestora cu produse de cea mai bună calitate. Marca Apulum este garanţia solidă a porţelanului de calitate,pe care îl punem la dispoziţia dumneavostră.

Din 1996 şi până astăzi,societatea Maramold a dotat diferite restaurante reprezentative pentru litoralul românesc cu produse marca Apulum – de cele mai multe ori aceste produse fiind personalizate.

Printre clienţii noştri interesaţi de produsele HoReCa se numără: Hotel Meridian,Hotel Iaki,Hotel Condor,Hotel Ambasador,Hotel Central, Restaurant Picadilli din Mamaia , La Scoica, On Plonge , Zorile Mării , Colonadelor,Delfinul din Constanţa sau Hotel Europa din Eforie Nord. Dintre cei interesaţi de produsele decorative şi de menaj : Traian S.A. , RoRom Big, Selectiv.

Prin gama de produse de menaj şi decorative ne adresăm şi magazinelor de profil interesate a le comercializa en-details.

Vă stăm la dispoziţie pe intreg parcursul anului,pentru a vă aproviziona cu produse HoReCa şi menaj sau produse personalizate la cele mai mici preţuri.